Per Sant Jordi, recomanem llibres!

Una de les activitats que s'ha fet en el centre per Sant Jordi ha estat la recomanació de llibres per part d'alumnes, professors i personal no docent. Als punts de llibre de la biblioteca, els participants han escrit el títol i autor d'alguna obra que han llegit i que per alguna raó especial en guarden un bon record i que han volgut compartir en una diada tan especial.
El conjunt de recomanacions ha quedat exposat a l'entrada del nostre institut en un mural on podeu llegir-les i agafar idees per les vostres properes lectures.


D'altra banda, tots els alumnes del centre han participat en un concurs de dictats en llengua catalana i han treballat la poesia a les classes de castellà de tots els nivells.
Una altra activitat organitzada per l'institut i relacionada amb la diada ha estat la venta de llibres i roses per part dels alumnes de 3r d'ESO.
I no podem oblidar el concurs literari de textos poètics i narratius breus (en català, castellà, anglès o francès).  Consulteu les bases al tauló d'anuncis de la vostra classe i a la biblioteca. Encara sou a temps de participar fins el 30 d'abril. ANIMEU-VOS!