Benvinguts al curs 2012-2013 amb nous horaris i moltes lectures

Tornem a l'institut amb moltes ganes de rebre-us a la Biblioteca escolar i compartir lectures i escriptures amb tota la comunitat educativa.
Abraçada lectora
Cada dia lectiu tindreu la biblioteca oberta a l'hora dels descans, de les 11:15 a les 11:45. Però us suggerim que hi entreu abans de les 11:30 per disposar de lloc i de temps per fer ús de les instal·lacions i dels serveis. Si la biblioteca s'emplena, no es podrà entrar passada aquesta hora.
Podreu demanar els llibres en préstec als  professors/es encarregats, així com orientacions sobre on cercar informació per fer els vostres treballs i per reforçar i/o ampliar coneixements.També hi podreu gaudir d'una agradable estona de descans amb la lectura de revistes, diaris, còmics i llibres de tota mena.
Al catàleg informatitzat podeu consultar tot el material del qual disposem i si no trobeu el que busqueu, feu les vostres sol·licituds i mirarem de trobar-vos el que demaneu!

Una novetat d'aquest curs:
Revistes i còmics surten de la biblioteca i us van a trobar a l'espai de la cantina. 
Allà hi haurà unes caixes on podreu remenar i cercar aquella revista o còmic que us vingui bé llegir o fullejar mentre esmorzeu i que retornareu a la caixa abans d'entrar novament a les aules.
D'aquesta manera podreu comentar amb els companys allò que més us cridi l'atenció sense molestar els lectors que siguin a l'espai de la biblioteca i que necessitin més silenci per concentrar-se en l'activitat que estiguin fent.
Només us demanem que sigueu curosos, que no els feu malbé i no us els quedeu, per tal que puguin estar disponibles en bon estat per tots els possibles lectors un altre dia.

Com sempre, quedem a la vostra disposició per qualsevol consulta, comentari i suggeriment. 
BONA LECTURA i que el llegir no us faci perdre l'escriure!

Margarita Vidal
Responsable de la biblioteca escolar del centre, en nom de tot l'equip de professors/es.