27 DE MARÇ, DIA MUNDIAL DEL TEATRE

"Els actes de celebració del Dia Mundial del Teatre tindran lloc al CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona) el 27 i el 28 de març i inclouen algunes activitats obertes al públic, com la lectura del Manifest Internacional del Dia Mundial del Teatre, que llegirà l'actor Abel Folk (20 h) i una projecció del vídeo-manifest de l'AADPC, que tindran lloc el primer dia. 

L'acte principal del segon dia serà el monòleg 'El tiempo es sueño' (ds. 28, 20 h) escrit i dirigit per Rafael Álvarez 'el Brujo' i amb Asunción Balaguer, que repassa sola a l'escenari algunes de les seves experiències personals.
 
El matí de diumenge 29, alguns dels teatres que formen part de l'Adetca (L'Associació d'Empreses de Teatre de Catalunya) i que fan teatre familiars ofereixen preus reduïts per als espectadors. De divendres 27 a diumenge 29, les entrades per als espectacles dels teatres d'Adetca (funcions del 27 de març al 6 d'abril), tant a les webs dels teatres com a taquilla, tenen un descompte del 50 %".
(Informació extreta de Time Out. Publicat: Dv 20 de Març de201

L'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya llegeix un Manifest que podeu trobar a la Revista d'Arts Escèniques i Audiovisuals Entreacte.



Veniu a la biblioteca i trobareu bones lectures. 
                 


SI US AGRADA EL TEATRE, LLEGIU TEATRE I ANEU A VEURE LES REPRESENTACIONS SEMPRE QUE POGUEU!



1 comentari:

David ha dit...

La vida és un gran teatre...