Ariadna. Un recorregut interactiu per la història i la literatura catalana del segle XX

El documental interactiu "Ariadna" explora les relacions entre societat i literatura, a través d’un recorregut pels principals autors catalans del segle XX i pels esdeveniments socials i polítics que van marcar la seva vida i la seva producció literària. També obre un espai digital de col·laboració i creació col·lectiva a través del qual l’usuari interpreta i fa seu un patrimoni cultural que li pertany, fa un repàs als principals autors catalans del segle passat, i analitza la seva relació amb la societat i el moviment cultural del moment. 
Ariadna té com a punt de partida l’any que acaba la guerra civil espanyola, el 1939, i acaba el 1998, any d’aprovació de la Llei de política lingüística.
Coproduit per Piaggiodematei i Gemma Rodríguez (gueparins), a partir d'una idea d'aquesta última, té el suport de la Institució de les Lletres Catalanes i la col·laboració de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), el PEN Català i el Grup Editorial 62.
Es tracta d'una proposa de navegació lliure, didàctica i lúdica, mitjançant els nombrosos enllaços a continguts externs, especialment seleccionats per aprofundir i enriquir el coneixement de la matèria.

En aquest enllaç podeu veure el programa:  http://www.ariadnadoc.cat/

SI VOLS CONÈIXER MILLOR LA NOSTRA LITERATURA, AQUESTA ÉS UNA BONA MANERA DE FER-HO!