La novel·la de gener del Club de lectura: ON ETS, AHMED?

La propera sessió de gener del Club de lectura comentarem la novel·la de Manuel Valls ON ETS, AHMED? 
Si voleu llegir-la, veniu a la biblioteca i demaneu el vostre exemplar en préstec i recordeu aquesta data per venir a comentar-la: DIVENDRES 29 DE GENER de 13.45-14.45
L'autor, nascut a Barcelona l’any 1952, ha estat productor cinematogràfic i guionista de pel·lícules, de llargmetratges i sèries de televisió. Algunes de les seves produccions han estat seleccionades pels festivals de Berlín, Nova York, Chicago, Cannes, etc. També ha impartit cursos sobre història del cinema i producció executiva. Un dia decidí tancar-se a casa i dedicar-se únicament a escriure històries per a joves.
Aquí teniu una sinopsi de la novel·la: 

    "La Clàudia López sempre s’ha considerat una noia normal i corrent. O gairebé. De fet, té unes mides quasi perfectes i, a sobre, és rossa i té uns enormes ulls blaus. Aquest accident genètic, lluny d’agradar-li, la destorbava moltíssim, perquè es passava la vida intentant que la valoressin per ella mateixa. L’Ahmed té un problema semblant: la gent es limita a fer-se una imatge tòpica d’ell, de l’immigrant marroquí, i això li ocasiona molts problemes. L’Ahmed, però, no té res de tòpic: és el noi més intel·ligent i més sensible que la Clàudia ha conegut mai...”
         Extret d'Editorial Barcanova (http://www.barcanova.es)
   
    Aquestes són altres obres de Manuel Valls que també us poden interessar: