Àngel Burgas a la biblioteca Fages de Climent de Figueres

L'escriptor figuerenc Àngel Burgas presenta avui les seves dues novel·les juvenils La mirada indiscreta i Kamal i els alfabetistes amb lectures de fragments a la Biblioteca Fages de Climent de Figueres.
La primera, La mirada indiscreta, es tracta d'una obra publicada per l'editorial Bambú, de la col·lecció "Grans lectors", recomanada a partir de 14 anys.
Sinopsi de l'obra: "D’ençà que va heretar dels pares la casa d’estiueig, en Ramon hi passa tots els caps de setmana i dedica moltes hores a un passatemps ben curiós: observar des de la terrassa i descriure en una llibreta els diversos personatges que s’aturen davant seu, al banc de la vora del riu. Però aquest joc aparentment innocent revela una cara fosca i perillosa el dia que una desconeguda misteriosa s’oblida al banc una bossa de fer esport. A vegades, una mala decisió ens pot convertir la vida en un malson. Un thriller fascinant sobre els límits de la curiositat" Informació extreta de la pàgina web de la mateixa editorial (http://www.editorialbambu.com/ca/llibre/la-mirada-indiscreta_80270412)



La segona, Kamal i els alfabetistes, publicada per Edebé, està pensada per nois i noies de 3r d'ESO i tracta temes com "la vida familiar, la vida alternativa, les diferents religions, la història del poble alemany i els éssers amb poder malèfic, que es donen la mà en les peripècies d’en Kamal, un noi de tretze anys al qual se li encomana una missió: salvar el món" (http://www.edebe.es/publicaciones-generales/libro-kamal-i-els-alfabetistes=3853=2=4)

Aquí teniu el primer capítol de Kamal i els alfabetistes i el vídeo oficial.
http://www.edebe.com/publicaciones-generales/img/cast/115966.pdf