Club de lectura de febrer: "Com un llebrer" de Roddy Doyle

  
La propera trobada del Club de lectura la tindrem el divendres  27 de febrer i comentarem la novel·la de Roddy Doyle "Com un llebrer".
L'autor: Roddy Doyle (Dublín, 1985) és un dramaturg, novel·lista i guionista irlandès. De gran èxit comercial, diverses de les seves novel·les han estat portades al cinema, i va obtenir el premi Booker el 1993 per la seva novel·la Paddy Clarke Ha Ha Ha. Doyle es va criar a Kilbarrack, a Dublín, ciutat on es va llicenciar en Humanitats. Es va dedicar durant catorze anys a l’ensenyament de literatura i de geografia fins a dedicar-se per complet a l’escriptura. També ha escrit diverses obres de teatre.
  Sinopsi de la novel·la:
“Scarlett, Mary, Tansey, Emer. Mares i filles, àvies i nétes. Quatre generacions, quatre dones d'una família irlandesa emprenen un viatge inoblidable al passat que els ajudarà a acceptar el present i a encarar el futur. La Mary sap que la flama de la seva àvia ja s'apaga. Per primer cop a la vida té la mort ben a la vora i no sap què fer-ne, de la por de no tornar a veure mai més una de les persones que més s'estima d'aquest món. I quan la tristesa i les preguntes sense resposta ja comencen a pesar-li massa, se li apareix una noia misteriosa i li fa una proposta que li canviarà la vida. Una novel·la divertida i entranyable que no et deixarà indiferent.”
Extret de: http://www.editorialbambu.com/ca/llibre/com-un-llebrer_80270407/