Concurs de vídeo sobre Parricidi de Víctor Català

Aquest any, per Sant Jordi i per celebrar l'Any Víctor Català, des del departament de català us proposem que pengeu un vídeo fent la vostra interpretació del següent conte de l'escriptora de l'Escala. Animeu-vos-hi! Aspirareu a bons premis! (LÍMIT: 12 D'ABRIL)

Parricidi

La Lena està casada amb el Felet i tenen un fill, el Titet. Una nit en què el Felet se'n va a emborratxar-se a la taverna, la Lena rep la visita d'un dels seus amants que, gelós de veure-la amb un altre, l'assassina cruelment. En fugir per la finestra, un tros de la seva butxaca queda enganxat al marc. El Felet arriba begut i sense adonar-se de res, s'adorm al costat del cadàver en un bassal de sang. L'endemà el nen surt al carrer i fa que les veïnes entrin a la casa a veure què passa. Descobreixen el cadàver de la Lena al costat del Felet adormit. El desperten i ell no entén què passa. Mentrestant, el Titet es guarda el tros de butxaca que hi havia a la finestra per jugar. El Felet no es recorda de res i és portat a la presó.
(Podeu llegir el conte sencer a Drames rurals, de Víctor Català El tenim a la biblioteca!)
PER PARTICIPAR-HI CAL QUE ENTREGUEU EL VÍDEO EN UN PEN AMB ELS VOSTRES NOMS A ALGUN DELS PROFESSORS DE CATALÀ DEL CENTRE.